winkels op categorie
 
Dierservice Lichtenvoorde
DierService Lichtenvoorde
Rentenierstraat 5
7131 DK Lichtenvoorde
0544-769041
Dier Service Lichtenvoorde
openingstijden:
maandag
gesloten
dinsdag
10.00 - 17.30 uur
woensdag
10.00 - 17.30 uur
donderdag
10.00 - 17.30 uur
vrijdag
10.00 - 17.30 uur
zaterdag
9.00 - 16.00 uur
zondag
gesloten

DierService Lichtenvoorde – Huis van de dieren!
DierService Lichtenvoorde is gevestigd aan de Rentenierstraat 5, in het centrum van Lichtenvoorde. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk georiënteerde voedings- en verzorgingsproducten voor honden, katten en andere huisdieren. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment voeding, snacks en toebehoren voor uw huisdier. Ons assortiment speciaal mengelingen voor vogels in klein of groot verpakkingen wordt al jaren als belangrijk gevonden in de kwekerswereld van vogels in Nederland en Duitsland. Vraag ook naar ons assortiment voor postduiven van onder andere het merk Vanrobaeys.
Ons team bestaat uit diverse winkelmedewerkers die telkens getraind worden, zodat zij met hun kennis en kunde u direct kunnen helpen met vragen of problemen. Daarnaast kunnen zij en u terugvallen op onze dierenartsen, voedingsdeskundigen of trimsters.
Dierenarts
U kunt bij onze dierenarts terecht voor entingen van honden, katten, konijnen, duiven en pluimvee. Maar ook chippen, controle, castraties etc. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen of voor meer informatie.
Voedingsdeskundige
U kunt een afspraak maken bij onze voedingsdeskundige voor een uitgebreid advies. Wij bieden de oplossing voor alle huid-, vacht- en verteringsproblemen van uw hond, kat of andere huisdieren. Daarnaast is het ook mogelijk om een check-up (APK) van uw huisdier te doen en beschikken wij over een puppy-kitten consultatiebureau. De consulten zijn geheel gratis!
Trimsalon
Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te plannen in ons trimsalon. Een complete behandeling of alleen een knip- of wasbeurt? Nagels knippen of pootjes uitknippen? Alles is mogelijk. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen of voor meer informatie over ons trimsalon.
Bezorgservice
U kunt uiteraard voor ons volledige assortiment terecht in onze winkel. Daarnaast biedt DierService u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorgservice. Eens in de drie weken kunt u uw producten op route gratis aan huis geleverd krijgen. Voor meer informatie kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen of in de winkel langskomen.
Hebt u andere vragen of opmerkingen? Ook dan kunt u gerust telefonisch of via de mail contact met ons opnemen of aangaan in onze winkel.