facebooktwitterzoeken op website Beau femme mode LichtenvoordeAlbert Heijn Lichtenvoorde Kaas en Meer in Lichtenvoorde

Menukaarten

Wentholtpark Lichtenvoorde

centrum Markt in Lichtenvoorde

Hotel Lory Dolomieten

Shortcut to Savor

Mediceuticals verkrijgbaar in kapsalon in Lichtenvoorde


winkels op categorie
 
C1000 C1000 Bennink wordt Jumbo Bennink
Van Heijdenstraat 17
7131 CA  Lichtenvoorde
0544-393040
www.C1000.nl

C1000 Bennink wordt Jumbo Bennink! En daarom vrijdag en zaterdag gewijzigde openings/sluitingstijden, vrijdag zijn wij geopend van 08.00-18.00 uur en zaterdag is de grote finale, de allerlaatste C1000 dag, dan zijn wij geopend van
08.00-12.00 uur, en omdat zaterdag de winkel helemaal leeg moet, op zaterdag alles wat er in de winkel ligt 50% korting!!! En natuurlijk OP= echt OP

 

Lichtenvoorde - Ondernemer Pascal Bennink gaat samenwerken met Jumbo Supermarkten. De C1000 winkel aan de Van Heijdenstraat wordt binnenkort omgebouwd tot Jumbo winkel. Op zaterdag 4 oktober sluit C1000 Bennink haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 22 oktober zijn inwoners van Lichtenvoorde en omgeving welkom in de nieuwe winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule met de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

De winkel van familie Bennink is sinds 1990 gevestigd aan de Van Heijdenstraat. Nu is ondernemer Pascal Bennink klaar voor de overstap naar de succesvolle Jumbo formule: “De winkel wordt ingericht volgens de allerlaatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Zo kunnen klanten straks bijvoorbeeld gebruik maken van een uniek zelfscan systeem. Jumbo staat voor de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit combineren we met een aantal sterke elementen uit de C1000 formule. Zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit onze eigen ambachtelijke slagerij. De trots van de winkel is de komst van het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en (buitenlandse) kazen. In totaal biedt de winkel maar liefst 1.800 vierkante meter winkelplezier.”
Klant centraal
Pascal Bennink: “Samen met het team kijk ik er naar uit om inwoners van Lichtenvoorde en omgeving de unieke Jumbo formule te laten ervaren. Elke dag doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Dit doen we door de klant centraal te stellen. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een groot en divers assortiment en garandeert Jumbo de laagste prijzen van Nederland. Jumbo is de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.”

7 Zekerheden
Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze beloftes te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo Bennink een 7 Zekerheden training.

Bekende gezichten
In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo.

Sluiting Jumbo filiaal aan De Leest
Het Jumbo filiaal aan De Leest in Lichtenvoorde sluit op zaterdag 18 oktober haar deuren. Lidl zal zich vestigen in het pand en neemt de medewerkers van het voormalige Jumbo filiaal over.

Verhuispakket
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo inwoners van Lichtenvoorde op een Verhuispakket. Klanten van C1000 Bennink en het huidige Jumbo filiaal aan De Leest kunnen vanaf woensdag 17 september Jumbo verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij Jumbo Bennink inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

C1000
openingstijden:  
maandag 8.00 – 20.00 uur
dinsdag 8.00 – 20.00 uur
woensdag 8.00 – 20.00 uur
donderdag 8.00 – 20.00 uur
vrijdag 8.00 – 21.00 uur
zaterdag 8.00 – 20.00 uur
zondag 13.00 - 17.00 uur
2e paasdag,
2e pinksterdag,
13.00 - 17.00 uur
1e paasdag, hemelvaart, 1 pinksterdag,
1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag
gesloten


C1000 helpt de klant op een onderscheidende en aangename manier geld, tijd en gedoe met de dagelijkse boodschappen te besparen

Bij C1000 krijgt de klant waar voor zijn geld. Onder andere door ons huismerk. Of het nu gaat om vers vlees of groenten, rijst of een pak wasmiddel; wanneer klanten kiezen voor ons huismerk weet hij zeker dat de beste prijs-kwaliteitverhouding in huis gehaald wordt. En het is een uitstekend alternatief voor de duurdere A-merken.

Klanten willen graag snel de boodschappen doen en geen uren door de supermarkt lopen. Dankzij de efficiënte indeling van onze winkels hebben C1000 klanten boodschappen snel bij elkaar. In onze Voordeelstraat treft men alle aanbiedingen bij elkaar. Zo weten klanten zeker dat ze geen aanbieding missen.

.